Eerste workshop was een feestje!

Dit weekend was het dan zover. We hadden onze eerste try out workshop voor jongeren!

Het was een feestje! 

 

Omdat het voor ons een eerste versie was waren we met een klein gezelschap. Fijne muziek op de achtergrond, gezellige praatjes van de meiden en natuurlijk heel veel handwerk.

 

Tijdens de workshop wordt er een trendy sleutelhanger gemaakt. Naast een eigen vilten beestje -konijn, wasbeer of vos- versieren we de sleutelhanger met een prachtige grote pluizenbol, kraaltjes, pompons en veertjes. De kinderen waren erg enthousiast, dus deze workshop gaan we zeker in het najaar herhalen. 

 

Naast het maken van een sleutelhanger hebben wij nog twee andere leuke workshops die we aan het geheel willen toevoegen. Binnenkort stellen we het programma samen en kun je je dus opgeven om je eigen schattige beestjes te komen maken!

Commentaren: 0