Hoe doen ze dat nou?

Even een klein inzicht in hoe wij werken.

Tjitske maakt de meest fantastische beestjes van vilt die heel gedetailleerd en toch simplistisch zijn. Daarnaast maken we beiden kleine props of decorstukjes uit natuurlijke materialen die in een gefotoshopt landschap komen. Heel veel werk. Maar dit levert wel de unieke sfeer van Wonderwoods op. Samen bundelen we onze beste krachten. Heel veel liefde en plezier in het maken dus! Dit najaar komt ons eerste kinderboek uit (waar alles mee begon) en eind van deze maand beginnen we met onze DIY kits! Omdat dit niet meer alleen een hobby is en onze hele week vult zijn we sinds deze maand officieel van start gegaan als bedrijf! Hooray hooray! Dat er maar mooie projecten en mooie creaties mogen volgen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0