· 

Geslaagde eerste aftrap

Afgelopen zondag was onze eerste workshop voor volwassenen. Vijf enthousiaste vrouwen hebben gewerkt aan hun eigen Wonderwoods koffertje. Ieder kon kiezen uit verschillende achtergronden, beestjes en materialen.

Er werd ijverig gewerkt (en met 7 vrouwen genoeg gekletst).

Het bleek nog lastig om alles af te krijgen binnen de tijd, maar de dames waren zo enthousiast dat iedereen het koffertje 's avonds thuis nog heeft afgemaakt! Wat was dit leuk en het smaakt zeker naar meer. We gaan kijken hoe we de workshop verder kunnen vormgeven en welke workshops we als vast programma gaan aanbieden.

Zo willen we in ieder geval een workshop voor vriendinnen lanceren die een babyshower houden, en speciale avonden voor mensen die een eigen koffertje willen maken.

 

Wat zijn we blij dat we zo'n mooie plek hebben kunnen creëren in Leusden. Een atelier  met open haard en grote tuin, wat een paradijsje. Wil je meer weten neem dan vooral contact met ons op voor de mogelijkheden!

Reactie schrijven

Commentaren: 0