Wonderwoods....wat is onze missie?

Inmiddels zijn wij -Tjitske en Niek- een half jaar bezig met het opzetten van Wonderwoods. Het begon met het gezamenlijk werken aan een kinderboek. Tjitske met haar schattige vilten beestjes en Niek met haar decors opgemaakt in Photoshop.

 

Heel organisch werken we aan mooie platen. En na een paar keer experimenteren (met echte maquettes, met papier, tekeningen en vele ideeën) kwamen we uit op een vorm die ons allebei aanspreekt. Een vorm die heel tijdrovend is, -want alle beestjes zijn door Tjitske handgemaakt en Niek kan uren ploeteren op details in Photoshop- maar sprankelend is in de uitwerking. 

En nu… het boek is bijna zover! Maar omdat we het tot in de puntjes netjes willen afmaken (en Niek twee maanden ging reizen), hebben we besloten het boek naar volgend jaar te verschuiven. Dus we hebben nog wat geduld nodig.

 

Omdat onze handen kriebelen gaan wij nu aan de slag om Wonderwoods op de kaart te krijgen. Wat begon met een kinderboek is aan het groeien naar iets groters.  We willen dit najaar met kaarten op de markt komen, zijn aan het bekijken hoe en of de wezentjes straks ook te koop zullen zijn en zijn bezig met de voorbereidingen van een tweetal workshops. Binnenkort daarover meer!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Vesnosaurus (vrijdag, 29 september 2017 13:41)

    Go Girls!
    Wij hebben veeeeeel Wonderwoods magie nodig! ��❤️